Σχετικά με εμάς

Το όραμα μου

 

Γεια ✌️ Είμαι ο Νικόλας Καρμίρης και είμαι ο The Greek Manufacturer. Όραμα μου να ζωντανεψω ξανά την κλωστοϋφαντουργία στην Ελλάδα και κυρίως στην Θεσσαλονίκη που είναι και η πόλη μου. Δυστυχώς η βιοτεχνία πρόδωσε τους ανθρώπους της φεύγοντας στο εξωτερικό αφήνοντας χιλιάδες κόσμο ανέργους. Το όραμα μου είναι συγκεκριμένο, να εξάγει ξανά η Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα έχουμε όλα δεν μας λείπει τίποτα… ποιοτική κατασκευή, γνώσεις, ιδέες! Είναι δύσκολο να στηθεί όλο από την αρχή, γι αυτό σας χρειάζομαι μαζί μας, η προσπάθεια θέλει να είναι ομαδική! Αλλωστε αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις ποτέ,το ταξίδι είναι που έχει σημασία και όχι ο προορισμός. Και αν αποτύχω … τουλάχιστον θα ξέρω ότι προσπάθησα. ✌️

viotexnia animpire
 
COLLECTION

Οι 3 Κανόνες

Αναλαμβάνουμε τις παραγωγές σου έχοντας 3 κανόνες 1. Συνέπεια 2. Ακεραιότητα 3. Κατανόηση 

 

1. Συνέπεια: Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πελατες στις βιοτεχνίες είναι οι χρόνοι παράδοσης. Αν το έχεις συναντήσει και εσύ καταλαβαίνεις τι σου λέω. Θελουμε να είμαστε συνεπής στους χρόνους μας και γι αυτό πολλές φορές θα πούμε «όχι» όταν κάτι δεν είναι εφικτό να βγει προστατεύοντας και εσένα αλλά και εμάς.

2. Ακεραιότητα : Είναι σημαντικό για εμένα αυτό που πολλοί έχουν ξεχάσει …το «κρατάω το λόγο μου». Όταν δεσμευόσαστε σε κάτι θα το κάνουμε ότι και να γίνει. Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται. 

3. Κατανόηση : Ξέρω ποσό δύσκολο είναι το ξεκίνημα ενός νέου μικρού brand και το ξέρω γιατί και εγώ ξεκίνησα με χρήματα που δεν είχα. Όποτε δείχνω κατανόηση και ρίχνω τις ελάχιστες ποσότητες στα 50 ίδια ρούχα που σπάνε σε μεγέθη, όταν οι μεγάλες βιοτεχνίες έχουν σαν ελάχιστη ποσότητα τα 200-300 ίδια ρούχα.

 
12

Years

68

Designs

blank clothes
Μπες Στην Οικογένεια

Κατηγορία «blank»

Η ιδέα των blank ρούχων δημιουργήθηκε για να λύσει ακόμα ένα πρόβλημα, το πρόβλημα όσων δεν μπορούν να παράξουν τα 50 ίδια ρούχα. 

Η ελάχιστη ποσότητα εδώ είναι 3 ίδια ρούχα στο μέγεθος. 

Μπορείς να προμηθευτείς τους κωδικούς μας και να βάλεις μόνος σου επάνω είτε το τύπωμα είτε το κέντημα που θέλεις, ακόμα και τις ετικετες σου. Στα blank ρούχα εμείς δεν επεμβαίνουμε πουθενά. Όλα τα κανείς μόνος σου αφού παραλάβεις τα ρούχα. 

 

Για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στα blank ρούχα κανε κλικ εδώ : 

 

Τι κάνουμε

Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα εκτός από τζιν και εσώρουχα. 

Αν δεν ξέρεις τι θέλεις τότε εμείς  Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της συλλογής σου μαζί με το σχεδιαστικό τμήμα. Είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο όμως και πρέπει να ξεκινήσεις 6 μήνες πριν από την σεζόν που θέλεις να παρουσιάσεις. 

Αν ξέρεις τι θέλεις τα πράγματα είναι πιο απλά. 

Αναλαμβάνουμε κεντήματα, puffy κεντήματα αλπικέ, patch, τυπώματα, puffy prints, ψηφιακά DTF & DTG ,επεξεργασίες tie-dye ,βαφές με κάλιο, vintage αποχρώσεις όπως και sublimation σε πολυεστερικά υφάσματα. Κυριολεκτικά κάνουμε τα πάντα. 

Πρώτα όμως θελουμε ηλεκτρονική παρουσίαση της ιδέας σου στο [email protected]

Μπορείς να μας καλέσεις επίσης στο 2310774949 9 με 5 από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Θα χαρώ να σε γνωρίσω και να σου λύσω αν μπορώ τα προβλήματα σου ✌️

what we do

Επικοινωνήστε μαζί μας